Everybody needs a little laughter

27. dubna 2009 v 21:34 | Lila a Izzy |  Joker
Myslíte si,že Jokera znáte dobře? Udělejte si náš test...

Teď se ukažte, kolik toho víte o Jokerovi :-) Napsala sem pro vás tento malý testík,potřebujete jen tužku a papír (s tou tužkou prosím žádný kouzla). Rozjedem se něčím jednoduchým a pak ,,přitvrdíme":-)
A nyní pozor! Abyste už nemuseli hledat papíry a tužky, tak jsem pro vás test vytvořili v interaktivní verzi...Clik zde.




1) JOKERA HRAJE:
a) Jake Gyllenhaal
b) Heath Ledger
c) Adrien Broody
d) Johnny Depp


2) JAKOU BARVU MAJÍ JOKEROVY VLASY?
a) blátivě hnědou s blonďatou
b) malinko nazelenalou
c) tahle barva se nedá identifikovat
d) špinavě blonďato-hnědou s zeleným nádechem


3) KDE JOKER PŘIŠEL KE SVÝM JIZVÁM?
a) v opilosti mu je způsobil otec
b) nevíme
c) rozřízl su ústa kvůli své ženě
d) je to psychopat-udělal si je sám jen tak


4) JOKERŮV SMÍCH A HLAS JE:
a) všechno výsledek příprav a práce Heatha Ledgera
b) vytvořený v počítači
c) normální hlas Heatha Ledgera,ale zvukově upravený v počítači
d) ví bůh,odkud tenhle hlas je


5) CO JOKER NEJČASTĚJI DĚLÁ:
a) směje se
b) vraždí
c) olizuje si rty
d) všechno dohromady




6) ODKUD JSOU JOKEROVY BOTY?

a) z New Yorku
b) z Milána
c) z Londýna
d) z New Orleans


7) PROČ SI JE NÁVRHÁŘKA PRO JOKERA VYBRALA?
a) protože byly pohodlné
b) mají jednoduchý styl
c) jsou správně ujeté
d) kvůli bouli na špičce


8) PROČ JOKER POUŽÍVÁ RADĚJI NŮŽ NEŽ PISTOLE?
a) asi byl dříve řezník
b) může si oběť lépe vychutnat
c) u pistole může nečekaně dojít zásobník
d) rád jedná ,, tváři v tvář"


9) ODKUD JE JOKERŮV OBLEK A KRAVATA?
a) z Itálie
b) ze Španělska
c) z Anglie
d) z Francie


10) VÍTE,KDY SE JOKER V KOMIKSU ZRODIL?
a) roku 1940
b) roku 1943
c) roku 1945
d) roku 1949




11) PROČ JOKER NECHCE BATMANA ZABÍT?
a) protože je vytrvalý
b) z rozmaru
c) přišel by o zábavu
d) chce mu působit co největší bolest


12) PROČ DAL JOKER BATMANOVI ŠPATNOU ADRESU RACHEL?
a) chtěl,aby Batman trpěl
b) nevěděl,že adresy jsou prohozené
c) vědomě je prohodil,čistě pro svou zábavu
d) dal správnou,Batman si spletl ulici


13) JAK DLOUHO TRVALA PŘÍPRAVA JOKEROVA MAKE-UPU?
a) pár hodin
b) poměrně dlouho-přece jen takovýhle make-up dá zabrat
c) zhruba 2-3 hodiny
d) něco málo přes hodinu




14) JAKÝ KOMIKS INSPIROVAL FILM TEMNÝ RYTÍŘ?
a) Dlouhý Halloween
b) Muž,který se směje
c) Kameňák
d) všechny tři


15) NEŽ SI NOLAN DO ROLE JOKERA VYBRAL HEATHA, O KOM JINÉM UVAŽOVAL?
a) o Johnnym Deppovi
b) o Jacku Nicholsonovi
c) Ledger byl vždy jeho jedinou volbou
d) o Adrienu Broodym




16) KDYŽ SE NOLANA ZEPTALI ,,PROČ HEATH LEDGER JAKO JOKER?" , CO ODPOVĚDĚL?
a) je nadějný-může to být dobrá volba
b) protože je stejně praštěný
c) Joker potřebuje osvěžit
d) protože nemá strach


17) HEATH LEDGER ZÍSKAL ZA JOKERA VŠECHNA MOŽNÁ OCENĚNÍ,DOST MOŽNÁ SE DÍKY NĚMU UŽ JOKER DO KIN NIKDY NEVRÁTÍ,ZÍSKAL HEATH ZASLOUŽENÉHO OSCARA?
a) ne,ale byl nominován
b) ano získal, jako druhý hrec v historii
c) ani nebyl nominován
d) vůbec o nominaci neuvažovali



Výsledky: 1) b, 2)d, 3)b, 4)a, 5)d, 6)b, 7)d, 8)b, 9)c, 10)a, 11)c, 12)c, 13)d, 14)d, 15)c, 16)d, 17)b

Podělte se snámi do komentů, jak jste s testem dopadli :)
0-4 body : ježísi marjá,víte vy vůbec,kdo je to Joker?? Rychle si doplňte vzdělání!
5-9 bodů : nononono..moc se mi to nelíbí..nejhorší to neni, ale mezi pravé znalce tedy nepatříte
10-15 bodů : ano o Jokerovi máte dobrý přehled, je vidět,že ho máte rádi
16-17 bodů : z vás by měl Joker radost a mam ji i já..bezmezně vražedného klauna milujete a běda, jestli by se někdo odvážil proti němu říct něco špatného! hádám,že dotyčný by skončil s prořízlýmy koutky nebo alespoň s tužkou v oku.
 

1 člověk ohodnotil tento článek.

Komentáře

1 teddy-girl teddy-girl | Web | 28. dubna 2009 v 19:15 | Reagovat

ahoj, mám blog o heathovi nechceš spřátelit? :-)

2 candy candy | Web | 31. května 2009 v 14:53 | Reagovat

Sem znalec :))

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.